Overige informatie

All-in prijs, géén verrassingen achteraf

Uw tekening maak ik met een eenvoudige achtergrond en ik lever de tekening compleet ingelijst (inclusief passe-partout én een eenvoudige, neutrale lijst,). De ingelijste buitenmaat wordt dan 30x40 cm  of 40x50 cm. Het werk wordt door inlijsten (achter glas) beschermd tegen beschadiging én is klaar om op te hangen of cadeau te geven. 

Het formaat waarop ik werk is A4 en A3.

Wilt u een uitgebreidere achtergrond laten maken, dan kan dit in overleg en tegen een geringe meerprijs.

Wilt u een tweede dier op één tekening laten maken, dan kan dit in overleg en tegen een geringe meerprijs. 

Bij aanvang van de opdracht betaalt u 30% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling reken ik voor de materialen en de tijd. De aanbetaling is niet terug te vorderen. Het restant betaalt u bij aflevering.

Als u een spoedopdracht wilt plaatsen, dan overleg ik graag met u over de mogelijkheden, evenals over de levertijd. Gemiddeld heb ik vijf tot zeven weken nodig om een tekening te kunnen maken.  

Uw tekening wordt géén haastklus; ik kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Werkwijze

Ik werk uitsluitend vanaf foto's. Deze moeten zo scherp en gedetailleerd mogelijk aangeleverd worden, voldoende pixels bevatten, in kleur en digitaal worden aangeleverd.

Het liefst ontvang ik meerdere foto's van uw dier, waarbij ogen, neus, oren en waar mogelijk ook de vacht, zo scherp mogelijk zijn weergegeven.

Als een foto onvoldoende geschikt lijkt voor gebruik, dan overleg ik graag met u over eventuele alternatieven.

Van uw tekening bestaat maar één uniek exemplaar. Ik maak een foto van uw tekening, en plaats deze op mijn website, Pinterest en op mijn facbookpagina www.facebook.com/agneshagedoorndierenportretten.

Heeft u nog vragen of wilt u informatie over de prijzen? Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.